fredag 2 november 2012

Ananaspaj


Pajbotten
150 g smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

Fyllning
1 burk krossad ananas
2 dl crème fraîche
1 dl socker
2 msk vaniljsocker
1 ägg

Häll först ananasen i en sil så vätskan försvinner. Smält smöret till botten i en kastrull och blanda i de övriga ingredienserna till botten.Blanda väl. Tryck ut i en pajform. Blanda alla ingredienserna till fyllningen och häll i formen. Grädda i ca 30 minuter på 175 grader. Servera med lättvispad grädde. Behöver jag skriva mums?!?

Ha en riktigt bra fredagskväll // A

2 kommentarer:

  1. Älskar ananaspaj, mamma brukar alltid göra den kram Diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Super gott. Är även god att byta till annan frukt eller bär. Blåbär är också jätte gott att ha i denna paj. Mumma!

      Radera